12 Mart 2009 Perşembe

ADALETSİZ ÜLKEM VE SEYREDEN HALKIMA
artık gerçekten adalet lazım.birinin gerçekten bu adaletsiz düzene dur demesi hatta objektif bir yasa çıkarması lazım.efendim artık öyle bir konuma geldikki adalet sadece bizler için var.parası olanlar bastımı parayı adalet kimki?şayet bu yazıda adaletsiz ülkemizi anlatacağım.


biliyoruz ki,başbakanımızın partisi kapatma davası ile karşı karşıya geldi.ve ondan önce de dtp ye kapatma davası açılmıştı.ve dtp ye açılan davada hiç kimseden ses çıkmadı ve gerçekten herkes kapatılmasını istiyordu.sıra akp ye gelince başbakan hemen yeni bir yasa teklifinde bulundu ve kapatma davalarının kalkmasını istedi.peki başbakan bunu dtp ye açılan kapatma davası sırasında neden yapmadı?işte gerçek demokrasimiz.bir tek bu değil.doğuda kürtçe konuşmalara dayak hapis var ama başbakan konuşunca hiç bir şey yok.işte demokrasimiz.işte gerçek adalet.


eyyyyyy halkım uyan artık.bak neler oluyor türkiyede.adalet istiyorsun, iş istiyorsun,başbakana destek oluyorsun.senin zihniyetine sıçam.bak halk bir olay daha anlatacağım:


doğuda pkk mitingi yapıldığı sırada çatışma çıkmış ve polislerle yapılan çatışmada çok sayıda çocuk gözaltına alınmıştır.şimdi o çocuklar hapiste.neymiş polise hakaretten yargılanacaklarmış.peki yargılansınlar ama onlar daha 14 yaşında.şimdi hrant dink katillerine çevirelim gözümüzü.o katiller 17 yaş sınırından hapisten kurtuluyor.14 yaşındaki çocuklara 534 yıl hapis isteniyor.işte gerçek.halkım bunları ben uydurmuyorum.çok sevdiğiniz kesin doğru haber yapar dediğiniz kanal d,star,atv söylüyor.evet halkım aç artık gözünüde gör artık türkiyedeki gerçek adaleti.14 yaşındaki çocuk hapis yatıyor ama 17 yaşındaki katil hapisten kurtuluyor yaşı küçük diye.


eyyyyy halkım artık o büküp oturduğun kıçını kaldırda bunları araştır.git gerçek adaleti iste.miting yap.uyuma.seni de bu ülkede yiyip bitirdikleri zaman sende hak vereceksin bana.burda amacım propaganda yapmak değil.bunlar gerçekler.eğer gelişmiş bir türkiye istiyorsak önce bunlara dur diyelim.bizi uyutmak için kullandıkları futbolla, gazete arkalrındaki manken resimleriyle oyuna gelmeyelim.hatta izlemeyelim kurtlar vadisini.delikanlılığı ordan değilde birlik olup mücadelede öğrenelim.


lütfennnnnnn oyuna gelmeyelim...

2 yorum:

  1. ooffff offff vallahi eğiliyorum saygıyla. iyi söylemişsin ama ben ümitli değilim bu seçimde de akp yine iktidarda olcak chp yine muhalefet ve iyi olanlar yine geride herşey bi döngü gibi böyle devam edecek.Duyarlılığına hayran kaldım.

    YanıtlaSil
  2. bu birlik işi asla olmaz..her kesimden halk var burda ve kimsenin bir diğerine tahammülü yok.

    YanıtlaSil